Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa interior metal negru si sticla

Usa interior metal negru si sticla realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Stabilirea golurilor pentru usi se face imediat dupa turnarea sapei, iar din acest moment este indicat sa iti alegi furnizorul de usi.

Multe dintre branduri au anumite standarde in privița dimensiunilor, insa toate usile produse de Metal Creativ sunt confectionate in functie de dimensiunile de care ai nevoie.

Alegerea unor usi de interior potrivite este esentiala pentru o amenajare reusita. Pe piata sunt atatea modele, materiale si finisaje, incat poate fi dificil sa iei cea mai buna decizie.

usa glisanta metal negru si sticla

Schimbarea unor usi de interior nu o faci atat de des. De aceea, este indicat sa te documentezi bine inainte de a face achizitia acestora.

Materialul, aspectul, functionalitatea si durabilitatea sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le analizezi atunci cand alegi o usa pentru interior.

Tipuri de usi de interior in functie de deschidere:

  1. Usi batante

Trebuie insa sa fii atent la deschiderea usilor din casa ta, daca sunt pe dreapta sau pe stanga, spre interior sau exterior.

  1. Usi glisante

Cristina ne-a comandat o usa glisanta care delimiteaza bucataria de hol si living. Usa este formata din doua panouri care gliseaza unul peste altul, in interiorul golului de usa.

Materiale utilizate pentru usa interior metal negru si sticla:

  • profile din otel
  • corniere metalice;
  • sticla duplex 3.1.3;
  • sina de glisare cu capac de mascare;
  • sina de ghidaj.

usa glisanta bucatarie

In acest caz s-a optat pentru montarea unei sine in partea de jos, deoarece in partea de sus era o placa de rigips care nu sustine greutatea usii.

Efectuam vopsirea elementelor metalice in camp electrostatic conform paletarului RAL. Acest procedeu de vopsire asigura o durata mare de viata unei usi de interior.

Toate usile pe care le realizam sunt personalizate, de aceea pentru o oferta de pret te rugam sa ne transmiti o cerere pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata