Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa metal alb si sticla

Usa metal alb si sticla realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Elementele de decor, mobila sau perdelele/draperiile pot fi schimbate mai des. Insa parchetul si usile de interior trebuie alese bine de la inceput. Schimbarea acestora presupune mai mult deranj.

Absolut toate elementele ce compun locuinta, de la piese de mobilier , la usile de interior trebuie sa reflecte personalitatea proprietarilor.

In cazul in care iti doresti o locuinta  cu aspect modern, ultra-elegant si aerisit, iti recomandam sa optezi pentru usi din metal si sticla.

Metalul si sticla sunt doua materiale care se completeaza foarte bine si impreuna contureaza un interior elegant.

Fie ca alegi aceeasi culoare pentru pereti si usi, fie ca iti doresti un contrast intre ele, usile de interior trebuie sa se asorteze cromatic cu nuantele folosite in decorarea incaperilor.

Eugen ne-a solicitat o usa glisanta care sa inchida bucataria. Aceasta este prevazuta cu amortizoare pentru inchidere. Amortizoarele asigura, usilor glisante, o inchidere usoara si lina. De asemenea, sina de glisare are un capac de mascare.

partitii metal alb si sticla

Materiale utilizate pentru usa metal alb si sticla:

profile din otel;

– corniere metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– manere ingropate;

– sina de glisare.

Exista 3 tipuri de usi glisante: cele care gliseaza parte peste parte in interiorul golului de usa,  usile care culiseaza pe langa perete si cele care intra in perete.

In functie de materialul din care este construit peretele pe care se face prinderea usii glisante se monteaza sau nu o sina de glisare in pardoseala. De aceea aceste aspecte se discuta din faza de concept.

In functie de dimensiunea golului de usa se stabileste impartirea foilor de usa. In cazul de fata avem doua parti fixe si doua glisante.

Pentru o oferta personalizata, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Consultanta si gasirea celor mai bune solutii pentru proiectul tau se regasesc in fisa postului nostru :).

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata