Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa metal auriu si sticla opaca

Usa metal auriu si sticla opaca realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

In cazul de fata usa a fost realizata conform schitei propuse de designer. Daca nu lucrati cu un designer/ arhitect echipa noastra se ocupa de realizarea desenelor.

usa rama metal auriu cu sticla mata

Partitiile din metal si sticla combina cu succes elementul de design cu rolul functional.

Desi profilul metalic este subtire, datorita faptului ca este realizat din otel rezistenta lui este foarte buna.

Nuantele metalice dau un aer sofisticat, plin de personalitate. Un interior care integreaza elemente aurii este departe de a fi kitsch, daca detaliile sale sunt bine gandite.

Designerul care s-a ocupat de amenajare a optat pentru o culoarea RAL 1036 – Pearl Gold. Aceasta culoare este mai degraba un maro-auriu, decat un auriu in sensul clasic. Amenajarea livingului a avut amprente vintage, iar  aceasta nuanta s-a patrivit perfect cu restul elementelor.

usa batanta metal auriu si sticla

Materiale utilizate pentru usa metal auriu si sticla opaca:

  • profile metalice;
  • corniere;
  • sticla 3.1.3
  • balamale;
  • broasca si maner.

Pentru toate usile cu rama metalica pe care le producem folosim vopsitoria in camp electrostatic conform catalogului RAL K7 Classic.

Pentru cele mai multe dintre comenzile pe care le-am avut, clientii au optat pentru metal negru. Dar este bine de stiut ca paletarul RAL K7 Classic este foarte ofertant.

Plaja de culori din paletarul RAL CLASSIC a evoluat de la 40 la inceput pana la 213 culori astazi, grupate in 9 categorii.

O intrebare pe care o primim destul de des este cea legata de cat de zgomotoase sunt usile. Precizarea pe care o facem de fiecare data este aceea ca exista un cordon de silicon intre  ochiurile de sticla si partea metalica. De aceea sticla nu se misca si nu produce un zgomot suplimentar.

Pentru o oferta personalizata de partitii din metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Proiect realizat alaturi de RoA19 Design.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata