Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa rama otel si sticla

Usa rama otel si sticla realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Acest tip de usa reprezinta o alegere moderna si sofisticata pentru orice spatiu locativ sau de lucru. Ofera nu doar functionalitate, ci si un element decorativ remarcabil. Combinatia intre durabilitatea otelului si eleganta transparenta a sticlei formeaza o simbioza perfecta.

Designul unei astfel de usi este atat de versatil incat se poate integra armonios in diverse stiluri de amenajare, de la cele industriale pana la cele minimaliste.

Rama de otel, rezistenta si durabila, ofera structura si siguranta, in timp ce panourile de sticla permit luminii naturale sa patrunda liber, creand o atmosfera aerisita.

Intr-un spatiu de locuit, usa cu rama de otel si sticla poate functiona ca o delimitare subtila intre diferite zone, cum ar fi livingul si diningul, fara a imparti locuinta in segmente vizual inchise.

usa interior din profile metalice si panouri de sticla

Usile cu rama de otel si panouri din sticla sunt o investitie pe termen lung. Garanteaza beneficiarilor ca alegerea lor va ramane functionala si estetic placuta pentru ani de zile.

In ceea ce priveste intretinerea, aceste usi sunt relativ usor de curatat si intretinut. Otelul, care a fost vopsit in camp electrostatic, poate fi sters cu solutii specifice pentru a indeparta amprentele sau petele. Iar sticla poate fi curatata cu produse non-abrazive pentru a mentine claritatea si stralucirea acesteia. Aceasta usurinta de intretinere contribuie la popularitatea lor in randul proprietarilor de locuinte si spatii comerciale.

Materiale utilizate pentru usa rama otel si sticla:

– profil metalic din otel;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– maner customizat din platbanda otel.

partitii metalice personalizate Metal Creativ

Personalizarea acestor usi este un alt aspect care le face atat de dorite. Clientii pot alege dimensiuni specifice, tipuri de sticla (transparenta, mata, colorata sau cu modele) si finisaje ale ramei de otel, pentru a se potrivi perfect cu designul interior existent.

Pentru oferte personalizate, te invitam sa ne contactezi prin e-mail la adresa office@metal-creativ.ro. Echipa noastra, condusa de managerul de productie Andrei, este gata sa te ajute cu informatii tehnice. De asemenea, te ghideza in alegerea cea mai potrivita pentru nevoile tale.

Cererea de oferta trebuie sa includa detalii precum dimensiunile dorite pentru usa, tipul acesteia (batanta sau glisanta), locatia si preferintele legate de tipul de sticla.

Suntem pasionati de lucrul cu metalul si ne mandrim cu un portofoliu divers de proiecte. Dedicarea noastra pentru calitate si atentia la detalii garanteaza livrarea unor produse exceptionale, care sa satisfaca cele mai inalte standarde ale clientilor nostri.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata