Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa sticla duplex 3.1.3

Usa sticla duplex 3.1.3 cu rama metalica realizata, la comanda, conform specificatiilor clientului.

In calitate de element central in designul interior, sticla creeaza o atmosfera deschisa si luminoasa. Combinata cu eleganta metalului, ea contribuie la crearea unui ambient interior unic si sofisticat. Aceasta simbioza intre sticla si metal aduce un plus de modernitate si stil oricarui spatiu.

Principala caracteristica a usilor cu rama metalica si sticla este capacitatea lor de a maximiza intrarea luminii naturale intr-un spatiu.

Sticla pe care o utilizam in proiectele noastre (indiferent ca este clara sau opaca) este duplex 3.1.3. Aceasta este formata din doua bucati de sticla lipite intre ele cu un strat de polivinil (PVB). Spre deosebire de sticla securizata, in caz de spargere, cioburile de sticla raman lipite de acest strat pentru a preveni ranirea celor din jur.

usa cu rama metalica si sticla

Transparenta sticlei permite o vizibilitate crescuta, facilitand astfel interactiunea vizuala intre diferite zone ale unei locuinte sau intre angajatii unui spatiu de birouri.

Materiale usa sticla duplex 3.1.3 cu rama metalica:

– profil subtire din otel;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3 mata;

– manere personalizate realizate din platbanda otel.

partitii metalice personalizate

Configuratii personalizabile

Oferim solutii personalizate care sa corespunda viziunii tale.

Adaptam usile la diverse spatii si dimensiuni, oferind solutii perfecte pentru fiecare proiect.

Intretinere minima

Suprafetele netede si materialele de calitate faciliteaza curatarea rapida si eficienta, mentinand aspectul impecabil al usilor.

Usile nu doar ca delimiteaza spatiile, dar pot de asemenea sa defineasca stilul si personalitatea unui loc.

Cu un design atemporal, ele sunt perfecte pentru cei care doresc sa imbine estetica moderna cu functionalitatea, aducand un suflu nou oricarui ambient.

Alegerea materialelor, culorilor si finisajelor usilor poate complementa sau contrasta cu restul designului interior, adaugand profunzime si caracter.

Pentru o oferta de partitii metalice personalizate, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata