Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usa traforata pentru centrala termica

O usa traforata pentru centrala termica este solutia care rezolva aspectul neplacut pe care aceasta il da spatiului tau.

Deoarece este un obiect destul de masiv, care iese in evidenta, proprietarii  incearca tot felul de variante pentru a-si masca centrala termica.

usa traforata pentru centrala termica

Exista deja diverse solutii pentru mascarea centralei termice instalata in bucatarie.

Cel mai important aspect de retinut este ca centrala termica sa nu fie ermetic inchisa. Pe langa aspectul estetic, siguranta este esentiala.

O usa traforata pentru centrala termica, realizata din tabla debitata pe masina cu jet de plasma, te ajuta sa obtii un model unic si deosebit. De asemenea, decupajele tablei permit aerului sa circule.

usa tabla decorativa pentru centrala termica

Tabla perforata decorativa castiga tot mai mult teren in amenajarea locuintelor. Caracteristicile acesteia o fac ideala atat pentru aplicatii structurale, cat si pentru cele decorative.

Aplicatii tabla perforata pe jet de plasma:

  • balustrade;
  • fatade;
  • scari;
  • masti decorative (centrala termica, calorifer, aer conditionat, spatiile tehnice si zonele unde sunt instalate contoarele de gaz, apa, curent electric, distribuitoare, echipamente internet, telefonie, TV);
  • mobilier.

usa din tabla decupata pentru centrala termica

Tehnologie si finisaje usa traforata pentru centrala termica

Usile din tabla decupata pe care le realizam sunt executate, la comanda, conform modelului dorit de client. Ele sunt confectionate la dimensiunile dorite si in culoarea preferata, astfel incat sa obtii aspectul vizual dorit.

Tehnologia de debitare cu plasma (debitare cu jet de plasma) pe care o utilizam permite debitarea tablei cu o grosime intre 0,8 si 20 mm  cu un rezultat ce va reprezenta un produs fin si foarte precis.

Ca tip de finisaj utilizam vopsirea in camp electrostatic. Acest tip de vopsire prezinta avantaje importante precum: rezistenta la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si rezistenta la conditiile meteo.

Proiectul pentru acesti usi decorative este realizat alaturi de Credo Design

Asteptam solicitarile dumneavoastra pe email office@metal-creativ.ro. De asemenea, puteti discuta cu colegul nostru Andrei la 0753.124.722 detalii tehnice legate de proiecte.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata