Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usi glisante dressing

Usi glisante dressing realizate din metal si sticla crizet. Indiferent de spatiu, produsele noastre pot fi configuarte in functie de specificatiile tale (dimensiuni, tipul de deschidere, dispunerea ochiurilor de geam).

Dressingul este o incapere separata, de diferite dimensiuni, special amenajata pentru a depozita articolele vestimentare.

Cheia proiectarii dressingului perfect este utilizarea eficienta a spatiului disponibil folosind o combinatie de solutii inteligente de depozitare.

Apartamentul clientei noastre are o configuratie mai ”ciudata”, in sensul in care forma dormitorului nu este patrata/dreptunghiulara.  Ea optat pentru o garderoba de tip walk-in construita intr-un colt al camerei care altfel ar fi fost greu de utilizat.

usi glisante la comanda

Dressingul a fost inchis cu o usa cu o parte fixa si una glisanta. In cazul de fata optarea pentru o usa glisanta era absolut necesarea, din cauza lipsei de spatiu.

O usa glisanta din metal si sticla ocupa un spatiu minim. Este subtire, dar rezistenta, ajutandu-va sa maximizati spatiul.

Materiale usi glisante dressing:

Sticla ornamentala (exista mai multe modele) este o optiune excelenta pentru casa dumneavoastra. Acest tip de sticla are una din parti perfect neteda, iar cealalata este gravata cu modele de complexitate diversa.

In functie de model transluciditatea ei este mai mare sau mai mica. Se utilizeaza foarte des pentru geamurile bailor, pentru cabinele de dus sau zone despartitoare unde este impus un anumit grad de protectie vizuala.

usi metal si sticla krizet

Pentru o oferta de pret, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Modalitate de plata este 60% avans, 40% la receptia produselor.

In link-urile de mai jos poti vedea alte variante ale unor partitii metalice glisante:

Usa glisanta pentru biroul de acasa

Usa dubla glisanta pentru dormitor

Usa tripla glisanta

Galerie foto

Cere oferta
personalizata