Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usi glisante metal vopsit elecrostatic

Usi glisante metal vopsit elecrostatic realizate, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Atunci cand vine vorba despre partitiile metalice, nu trebuie sa te limitezi la alb, negru sau gri texturat.

Iti poti alege culoare preferata din paletarul RAL K7 Classic. Acesta fiind unul dintre avantajele usilor metalice custom made.

usi cu rama metalica si sina de glisare

Pentru Livia am realizat patru usi glisante metal vopsit elecrostatic. In cazul acestui proiect sinele de glisare au fost aplicate pe perete. Faptul ca peretii sunt din BCA a impus ca usile sa aiba si o sina aplicata pe podea.

Acestea sunt aspecte care se discuta cu specialistul nostru de la inceputul lucrarii. De aceea, recomandam sa luati in calcul alegerea usilor din primele etape ale amenajarii.

Usi glisante metal vopsit electrostatic – de ce le alegem

Rama de otel, din care sunt realizate usile, face ca produsul livrat sa fie trainic, rezistent la uzura, cu o durata mare de viata;

Recomandam vopsirea elementelor metalice in camp electrostatic deoarece acest procedeu ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile. De asemenea, acoperirea pieselor vopsite este uniforma.

Atunci cand iti alegi usile de interior ai in vedere atat criteriile functionale, cat si pe cele estetice.

usa glisanta metal vopsit galben

Iti doresti ca totul să fie bine armonizat, sa existe un echilibru in intreaga amenajare. O amenajare reusita presupune ca usile, parchetul si celelalte finisaje sa fie de buna calitate.

Spre deosebire de mobilier, usile unei locuinte sunt schimbate foarte rar. De aceea investitia initiala, desi poate parea mare, devine rentabila in timp.

Toate ofertele de pret sunt personalizate astfel incat, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Orice detalii tehnice poti afla de la Andrei – Manager productie, la telefon 0753.124.722.

Pentru oferta avem nevoie de dimensiunile aproximative ale golului de usa, sistemul de deschidere si locatia unde se afla proiectul.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata