Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usi interior model arcada

Usi interior model arcada realizate, la comanda, conform specificatiilor clientului.

Fiecare interior merita un element de design remarcabil. Desi sunt minimaliste, usile din otel si sticla te ajuta sa conturezi un interior elevat.

Toate produsele noastre sunt personalizate. Ceea ce inseamna ca tu, in calitate de client, ai o mare libertate in alegerea solutiei perfecte pentru spatiul tau.

usa dormitor metal si sticla opaca

Pentru Anca am realizat 3 usi interior model arcada:

  • 1 usa pentru dormitor, care pentru pastrarea intimitatii aceasta usa are sticla opaca;
  • 1 usa glisanta pentru bucatarie;
  • 1 usa batanta pentru spalatorie; din cauza faptului ca aici golul de usa era mai inalt, am optat impreuna cu clienta pentru o usa cu supralumina. In acest fel am reusit sa pastram modelul arcadei la acelasi nivel, pentru cele doua usi (bucatarie si spalatorie) pozitionate fata din fata.

usa glisanta bucatarie

Modul se deschid usile in locuinta ta influenteaza si amplasarea mobilierului. De aceea, este recomandat ca acesta sa fie gandit impreuna cu realizarea proiectului de mobilare a locuintei.

Primim foarte des intrebarea legat de ce tipul de sticla folosit. Si de multe ori clientii nostri fac o confuzie intre sticla securizata si cea duplex.

Sticla pe care o utilizam in proiectele noastre (indiferent ca este clara sau opaca) este duplex 3.1.3. Aceasta este formata din doua bucati de sticla lipite intre ele cu un strat de polivinil (PVB). Spre deosebire de sticla securizata, in caz de spargere, cioburile de sticla raman lipite de acest strat pentru a preveni ranirea celor din jur.

Tocul unei usi trebuie sa fie rezistent, nedeformabil. Datorita otelului din care sunt realizate, usile Metal Creativ au o lunga durata de viata.

Daca iti doresti si tu o usa din metal si sticla, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Modalitatea noastra de plata este 60% avans, iar 40% la receptia produselor.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata