Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usi metalice interior la comanda

Mai sunt in tendinte sau pot fi descrise ca atemporale? Ferestrele si usile din otel si sticla sunt in continuare populare si le gasim atat in multe spatii comerciale, dar si in cele rezidentiale.

Putem spune ca sunt o continuare a tendintei industriale, dar aceste ferestre si usi din metal si sticla se potrivesc foarte bine in interioare moderne, scandinave sau chiar retro.

usa metalica interior la comanda

Realizam, la comanda, usi de interior in stil industrial si pereti metalici despartitori conform specificatiilor tale. Iti oferim solutii complete (de la schita la implementarea conceptului) pentru locuinte, birouri sau interioare comerciale.

In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si de modelul dorit, poti opta pentru:

  • usi batante;
  • usi glisante;
  • usi cu o parte fixa si una batanta.

De asemenea, dimensiunile ochiurilor de geam sunt personalizate in functie de indicatiile tale.

Este o solutie de compartimentare minunata mai ales pentru cei care doresc sa pastreze lumina naturala in spatiul nou creat.

usi metal sticla custom made

Materiale utilizate pentru realizarea usilor metalice pentru interior: teava patrata din otel, profil T si platbanda otel, cornier aluminiu. Pentru ochiurile de geam utilizam sticla securizata 3.1.3.

Otelul este rezistent, durabil, usor de intretinut si confera unui proiect de design un caracter distinctiv.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata