Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usi stil industrial pentru interior

Usi stil industrial pentru interior realizate, la comanda, din metal si sticla.

Experienta dobandita in lucrul cu metalul ne permite sa iti livram produse premium. Procesul de productie a partitiilor metalice presupune un grad mare de manoperizare (debitare, sudura, polizarea sudurilor).

Acest tip de usi ocupa foarte putin spatiu si sunt usor de manevrat. Utilizam profile subtiri din otel, fara a compromite durabilitatea produsului.

Design-ul usilor pe care le realizam este foarte flexibil, fiind adaptat spatiului necesar si dorintelor clientilor nostri.

usa stil industrial din metal si sticla

Caracteristicile stilului industrial

Spectaculos din punct de vedere vizual, stilul industrial are cateva caracteristici: elementele care par nefinisate – caramida expusa, tevi lasate la vedere, pereti/tavane din beton.

Este un stil de amenajare care iti permite sa combini texturi si obiecte de design interior pentru a renova/amenaja locuinta intr-un mod practic si creativ.

Nonconformist prin excelenta, stilul industrial isi are originea in a doua jumatate a secolului trecut, la New York. In vechile cartiere muncitoresti ale Manhattanului, au inceput sa apara primele amenajari interioare in stilul industrial.

Inspirat din aspectul depozitelor, fabricilor si altor structuri industriale, acest stil de amenajare este unul modern si concentrat pe functionalitate.

Materiale utilizate pentru usi stil idustrial:

– profil metalic;

– baghete metalice;

– sticla duplex 3.1.3;

– clanta si broasca cu bila.

partitii metalice stil industrial

Transparenta si opacitatea sticlei este aleasa de client, in functie de specificul aplicatiilor.

Pentru partitiile metalice pe care le realizam, tu poti opta pentru sticla:

– clara;

– opaca;

– oglinda.

Clientul nostru a optat pentru sticla mata/opaca datorita faptului ca usile sunt pentru dormitor, unde este nevoie de intimitate.

In link-urile de mai jos poti vedea si alte usi stil industrial:

Partitie metalica cu sticla opaca

Usi glisante dressing

Toate usile pe care le realizam sunt personalizate, de aceea pentru o oferta de pret te rugam sa ne transmiti o cerere pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata