Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Utilizarea mastilor decorative in designul interior

Rolul mastilor decorative este sa incadreze armonios in ambientul locuintei aparatele de aer conditionat, caloriferele sau centralele termice.

Aceasta integrare armonioasa a mastilor decorative este posibila datorita realizarii la comanda, conform propriului model/ desen. Ele vor fi confectionate la dimensiunile dorite si in culoarea preferata, astfel incat sa obtii aspectul vizual dorit.

masti decorative pentru calorifer

Modul in care iti amenajezi locuinta reflecta personalitatea ta, iar cu ajutorul unui designer de interior preferintele tale sunt atent transpuse in forme, materiale si culori.

Un studio specializat de design interior te ajuta sa gasesti solutiile optime si, nu in ultimul rand, iti ofera o imagine de ansamblu asupra bugetului alocat lucrarilor de amenajare.

Apreciata de profesionistii in domeniul amenajarilor interioare pentru rolul sau decorativ, tabla perforata este utilizata pentru aplicatii structurale si ornamentale. Astfel incat o vei intalni la balustrade, fatade, scari, masti decorative sau mobilier.

Tabla perforata pe care o utilizam pentru realizarea mastilor decorative este efectiv o foaie din metal (otel) care are gauri de diverse forme si dimensiuni. Tehnologia de debitare cu plasma (debitare cu jet de plasma) pe care o utilizam permite debitarea tablei cu o grosime intre 0,8 si 20 mm  cu un rezultat ce va reprezenta un produs fin si foarte precis.

Realizarea mastilor decorative din tabla perforata presupune mai multe operatiuni: debitarea tablei la suprafata desfasurata, perforare, ambutisare si vopsire in camp electrostatic. Pentru o mai buna rigidizare marginile sunt indoite pe abkant.

masti decorative pentru aer conditionat

Mastile decorative din tabla perforata reprezinta o modalitate eleganta de a ascunde caloriferele inestetice, aparatele de aer conditionat sau centralele termice. Acestea pot fi utilizate cu succes atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele comerciale.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Proiect realizat alaturi de arhitect  Andra Banu – K-BOX CONSTRUCTION & DESIGN

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata