Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Scari cu design inovativ pentru spatii mici

Scarile sunt elemente esentiale in proiectele de amenajari interioare pentru casele cu etaj, iar o adevarata provocare apare atunci cand trebuie proiectate modele specifice unor spatii restranse, limitate din punct de vedere al amplasarii.

scara-lemn-si-sticla-metal-creativ

balustrada-sticla-securizata-scara-mc

Bogdan a venit la noi sa ii cream o scara pentru un spatiu mic in care nu se putea monta o scara normala. Ne-am zis “Perfect, noi nici nu stim sa facem lucruri normale” si am inceput sa gandim solutii. Asa am ajuns la modelul scarii de mai jos cu treapta stanga-dreapta care ne-a permis “sa incapem” in spatiul dat, intr-un mod inedit. Pe langa functionalitea si confortul unei scari, aceasta trebuie sa se armonizeze cu stilului de design interior din locuinta.

schita-tabla-decupata-pt-scara-metal-creativschita-scara-metal-creativ

Pentru acest proiect am ales sa realizam balustrada din sticla securizata de 10 mm, transparenta, pentru a crea senzatia iluzia de libertate si spatiu deschis. Un element important, balustrada scarii, asigura o circulatie sigura. Sticla securizata este un material care, pe langa factorul de siguranta oferit, aduce si un plus de eleganta spatiului amenajat.

scara-cu-trepte-lemn-stejar-mc

Laterale scarii sunt confectionate din tabla de otel cu grosimea de 15 mm, iar pentru o nota de originalitate tabla a fost decupata conform modelului ales de beneficiar si vopsita albALB in camp electrostatic.

montare-scara

Pentru realizarea treptelor (decupate alternativ stanga – dreapta) am utilizat lemn masiv stejar tip finger joint, care confera acestui tip de scara soliditate si rezistenta.

montaj-scara-metal-creativ

Scara interioara realizata de echipa Metal Creativ intr-un spatiu ingust si foarte incomod indeplineste rolul practic pentru care a fost conceputa, completand armonios un spatiu modern si minimalist.

6 comments

  1. Buna ziua,
   Scuze de intarzierea mesajului, l-am observat abia acum, era intrat in spam.
   Va putem executa orice scara doriti dvs, daca este din metal.
   Pentru a va face o oferta concreta avem nevoie de o schita, model, poza, orice sa ne ajute sa vedem ce este nevoie.

 1. Vreau o scara de mici dimensiuni care sa ajunga la podul casei . Din metal cu trepte de lemn. Doresc sa se deplaseze cineva sa vada si sa faca proiectul. Platesc deplasarea . Sint din Videle,!, 70 km de Buc

  1. Buna ziua,
   Multumim pentru mesajul transmis.
   Noi ne ocupam cu partea de productie.
   Pasul 1 – gasiti un designer sau arhitect sa vina la dvs, sa inteleaga ce aveti nevoie si sa va ofere cea mai buna solutie (noi nu avem in echipa arhitecti sau designeri.
   Pasul 2- ne trimiteti proiectul si va transmitem o oferta de pret cu termen de executie si pret.

   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata