Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Set-up Metal Creativ pe scena Creativo

Creativo este un eveniment creat in spirit urban, care reuneste pasionati de moda, design, stil, handmade si pe cei care ii pot ajuta sa isi puna visul in practica si/sau sa inceapa un business plecand de la aceasta pasiune.

Pe 11 si 12 noiembrie, oameni pasionati de design si cu spirit antreprenorial au participat la Conferintele si Atelierele gratuite la Creativo de Toamna 2017. Evenimentul s-a desfasurat la Centrul Cultural ARCUB din strada Lipscani.

Pentru ca produsele Metal Creativ alcatuiesc setup-ul perfect pentru diverse evenimente, ne-am bucurat sa le fim alaturi.

Evenimentul sprijina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata sprijin pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala.

Pentru aceasta editie organizatorii au pregatit o serie de conferinte interesante, sustinute de designeri consacrati, bloggeri, specialisti in domeniu, dar si de antreprenori romani care au reusit sa construiasca branduri romanesti de succes.

Zona de lobby poate deveni un spatiu placut datorita unui decor atractiv, iar piesele de mobilier Metal Creativ realizate din tabla perforata din otel cusuta manual sunt ideale pentru zona de primire oaspeti a hotelurilor, restaurantelor sau diverselor instituţii publice.

Datorita materialului din care sunt realizate, piesele de mobilier sunt special concepute pentru a fi extrem de rezistente si confortabile.

Doresti inchirierea unor produse din oferta noastra? Nimic mai simplu.

In pagina fiecarui produs disponibil pentru inchiriere pe www.metal-creativ.ro vei gasi tab-ul „Inchiriaza”. Acolo este afisat pretul estimativ de inchiriere precum si un formular simplu prin care poti solicita inchirierea lui.

De asemenea, ne poti contacta si telefonic sau pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata