Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Set-up Metal Creativ pentru Concursul National de Literatura ”Pe urmele Morometilor”.

Scoala Gimnaziala ”Marin Preda” din Silistea Gumesti, Primaria Comunei Silistea Gumesti si Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman au organizat sambata, 4 august 2018, la Caminul cultural din localitate, cea de-a XVII-a editie a Concursului National de Literatura, sugestiv intitulat ”Pe urmele Morometilor”.

La concurs au participat elevii din clasele V – VIII, din Teleorman, dar si din celelalte judete ale tarii.

Participantii inscrisi la concurs au avut ca bibliografie obligatorie romanele ”Morometii” (vol. I si II) si ”Viata ca o prada”, iar concursul  s-a desfasurat sub forma de intrebari si raspunsuri din opera recomandata. Jurizarea a fost asigurata de catre Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman, din juriu facand parte profesori de specialitate.

Am avut placerea sa asiguram set-up-ul pentru acest concurs, astfel ca o parte din produsele Liniei Traditional au adus o nota autentica salii in care a avut loc evenimentul.

Exprimand intr-o abordare noua traditia, aceste obiecte de design aduc un plus de valoare spatiului in care sunt amplasate si duc mai departe o mostenire preluata din strabuni.

Realizate prin tehnica cusutului pe tabla perforata din otel, brevetata de Metal Creativ, piesele de mobilier si obiecte de design din Linia Traditional isi pot gasi locul in zona de asteptare/ primire oaspeti a hotelurilor, restaurantelor, institutiilor publice sau in zona de receptie a companiilor private.

Concursul are ca obiective stimularea creativitatii elevilor in domeniul prozei (povestire, schita, nuvela) si cultivarea interesului pentru literatura si placerea de a citi.

De asemenea, se urmareste cunoasterea si popularizarea operei scriitorului Marin Preda in randul elevilor.

Dupa terminarea concursului, organizatorii au pregatit un program artistic care a inclus scenete interpretate de elevii scolii, dar si grupuri de fluierasi si o trupa de Calusari care au insufletit atmosfera.

Invitatii de onoare ai evenimentului au fost regizorul Stere Gulea (filmul Morometii si Morometii 2), directorul de imagine Dragan Vasile (filmul Morometii si Morometii 2) si actorul Toma Cuzin (Morometii 2).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata