Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Stilul industrial

Revolutia Industriala a marcat o schimbare de paradigma completa pentru societate. Aparitia unor fabrici a starnit inovatii importante in tehnologie si productie, creand astfel oportunitati pentru progrese in domenii precum metalurgie si fabricare sticlei.

In domeniul amenajarilor spatiilor interioare si exterioare abordarea stilului industrial este o tendinta tot mai des intalnita. Senzatia de brut si nefinisat, culorile sobre si masculine, alaturi de liniile curate, sunt caracteristici de baza ale acestui trend.

Metalul, sticla, caramida si lemnul sunt toate elementele cheie care pot fi gasite in interioarele amenajate conform stilului industrial modern.

Versiunea de astazi a esteticii industriale este bazata pe culori mai reci. Nuante de gri, care amintesc de aluminiu, otel, fier si beton ar trebui sa fie utilizate din belsug. Negru si alb sunt, de asemenea, intalnite frecvent in interioarele industriale. Pentru a echilibra paleta, tonuri calde pot si ar trebui sa fie incluse prin adaugarea de lemn si caramida, astfel incat sa nu obtinem un interior glacial.

mobilier industrial  masa din lemn si profile otel

Mobila care incorporeaza lemn si metal, este in mod remarcabil complementara stilului industrial. Piese moderne de la mijlocul secolului sunt perfecte pentru a obtine o astfel de estetica.

Acest tip de mobilier functioneaza bine in spatii publice, dar si in amenajarile oricarui tip de locuinta. Un decor industrial este adesea rustic, iar mobilierul pune accentul pe utilizarea generoasa a otelului expus combinat elemente din lemn.

Fie ca aveti o abordare mai moderna sau una vintage, decoratiunile interioare industriale pot adauga o nota personala spatiului in care va desfasurati activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata