12 noiembrie 2021

Am colaborat cu aceasta companie pentru realizarea balustradelor din intreaga casa.
Am fost f placut impresionati de profesionalismul de care au dat dovada.
Au venit la montaj cu totul pregatit, nu a fost nevoie de nici o ajustare. S-a lucrat f curat, fara sa se sparga marmura si fara a afecta peretii. Baietii au si facut curatenie in urma lor. Recomand cu incredere serviciile lor. Desi termenul de livrare este mai mare, calitatea lucrarii si profesionalismul fac ca asteptarea sa merite.

17 decembrie 2021
Colaborare facila cu echipa. Usa glisanta comandata arata perfect,si functioneaza impecabil. Produs de calitate si livrat inainte de termen. Vom mai colabora cu siguranta. Multumesc pentru serviciile oferite! Recomand!
10 ianuarie 2022
O echipa foarte profesionista in ceea ce priveste toate abilitatile esentiale: calitate, timp, serviciu pentru clienti si mai ales un nivel de detaliu foarte precis de executie si similitudine a desenelor si randarilor mele (de fapt imbunatatite) 💯👌🏻
Recomandat cu tarie!
20 ianuarie 2022
Colaborarea cu Dl Andrei si echipa sa a fost pe masura asteptarilor pe care le-am avut inca de cand l-am “descoperit” dupa multe cautari. A dat dovada de profesionalism, promptitudine si servicii de foarte buna calitate. Suntem foarte multumiti de rezultat si il recomandam cu mare drag.
19 februarie 2022

Am colaborat pentru realizarea unei usi metalice cu sticla securizata, care ofera un aspect mai industrial. Proiectul a fost incheiat cu succes de o echipa profesionista, cu multa atentie la micile detalii.