22 martie 2021

Metal Creativ mi-a lasat o impresie deosebita. Din momentul in care i-am contactat pentru doua glasvanduri in apartamentul nostru, raspunsul a fost prompt. Comunicarea cu specialistii firmei, in cursul careia s-au precizat detaliile si pretul (corect!) al proiectului si s-au efectuat masuratorile necesare, a fost precisa si competenta. Termenele lucrarii au fost respectate intocmai, iar calitatea si eleganta executiei au fost exceptionale. Metal Creativ este o firma de profesionisti ale caror lucrari se situeaza intre un inalt mestesug si arta.

20 august 2021

Lucrare excelenta. Timp de executie bun. Echipa prietenoasa. Recomandam cu drag pentru absolut orice lucrari! Ne-au ajutat cu mascarea a 2 unitati exterioare de AC + un extra dulap de depozitare deasupra uneia din unitati + o masca interioara pentru zona routerelor deoarece cea gandita de dezolvator era prea mica pentru ceea ce aveam noi nevoie.

3 iulie 2021

Colaborarea cu Metal-Creativ a fost una reusita, au realizat intocmai produsele solicitate dupa schitele mele, iar clientul a fost incantat de rezultatul final.

Scari cu design inovativ

6 decembrie 2017

Scarile sunt elemente esentiale in proiectele de amenajari interioare pentru casele cu etaj, iar o adevarata provocare apare atunci cand trebuie proiectate modele specifice unor spatii restranse …

Casca Radio Guerrilla

6 decembrie 2017

Brieful primit a fost unul dintre acelea care ne plac cel mai mult: „vrem ceva misto din muschi pe acest perete„. Ne-am lasat inspirati de logo-ul Radio uerrilla, iar acum ne bucuram ca am facut-o …