Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Top 3 targuri de design interior pe care nu trebuie sa le ratezi

targuri internationale design interior

Activezi in domeniul design-ului interior sau pur si simplu esti pasionat de amenajarile interioare?

Iata 3 evenimente internationale pe care nu trebuie sa le ratezi anul viitor:

IMM Cologne, 13-19.01.2020, Koln – Germania

Evenimentul care da startul manifestarilor din domeniul designului interior, IMM Cologne prezinta anual tendintele si inovatiile din domeniu.

Pentru a se asigura ca expozantii genereaza contacte optime si pentru a ajuta vizitatorii sa se informeze eficient, organizatorii vor imparti expozitia in doua sectoare:

Pure

Expozantii din zona Pure sunt experti in a se reinventa. Noile dezvoltari ale produselor urmeaza, in general, prioritatea stabilita de principiile creative. Este aceasta dedicatie pentru proiectare si dorinta de a inova care reprezinta terenul comun pentru expozantii acestei sectiune a targului.

Gama diversa de produse si stiluri interioare sunt reperele caracteristice ale Pure.

Home

Sectiunea Home propune solutii de mobilier care se potrivesc oricarui stil de viata si cuprinde trei sectiuni principale:

Home Sleep prezinta produse si concepte realizate pentru a asigura o odihna buna noaptea: saltele si sisteme de dormit, paturi pe apa, lenjerii de pat si accesorii.

Home Scenes propune mobilier modern pentru un confort sofisticat – fotolii, divane, canapele individuale, canapele convertibile, mobilier pentru living si dormitor, sisteme de rafturi si multe altele. In aceasta sectiune, vizitatorii pot descoperi, de asemenea, o multime de idei pentru propriile case sub forma unor propuneri de camere mobilate.

Home Sttings prezinta mobilier si solutii individuale pentru tineret.

targuri internationale design interior

Salone del Mobile, 21 -26.04.2020, Milano – Italia

Renumitul Salone Internazionale del Mobile Milan este probabil cel mai important eveniment de acest gen din lume.

A inregistrat o crestere constanta, atat a numarului de expozanti, cat si a numarului de vizitatori. La urmatoarea editia a evenimentului se vor reuni peste 2400 expozanti, care vor prezenta tendintele viitoare ale sectorului, pe o suprafata de peste 150.000 mp.

Mai mult decat un targ, o etalare la scara larga a ultimelor tendinte in design sub toate formele sale.

Se va pune accent pe inovatie si inventivitate si veti avea sansa sa vedeti cele mai creative moduri de a mobila o casa. Nu in ultimul rand, veti avea oportunitatea sa intalniti cei mai mari producatori din industria mobilei.

In cadrul expozitiei se vor regari si:

SaloneSatellite, spatiu dedicat tinerilor designeri sub 35 de ani care serveste drept platforma de lansare a acestora in lumea designului.

Workplace 3.0, o zona inovatoare dedicata designului si noilor tehnologii pentru re-proiectarea diferitelor  spatii de lucru.

Maison&Object, 17- 21.01.2020 si 4-8.09.2020, Paris – Franta

Din 1995 MAISON & OBJET este unul dintre cele mai importante evenimente internationale dedicate sectoarelor de decoratiuni, design interior si stil de viata. De doua ori pe an, in ianuarie si septembrie, aproape 90.000 de vizitatori, dintre care 50% din străinatate si 3000 de expozanti din intreaga lume se aduna pentru a lega contacte de afaceri si a stabili tendintele pentru industria designului interior.

Acest targ dezvaluie solutii pentru vizitatorii si expozantii din intreaga lume, in cautare de unicitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cere oferta
personalizata