Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Ateliere Creative De Cusut

Atelierele de cusut in tabla de otel organizate de Metal Creativ la diverse evenimente si festivaluri s-au bucurat de un public curios si entuziast de toate varstele. De fiecare data eram intrebati unde mai organizam aceste ateliere. Asadar, cererea si reactiile oamenilor care ne vizitau standul Metal Creativ ne-au determinat sa incepem sa organizam acest tip de activitati in mod periodic.

1. Atelierul de cusut ca o activitatea recreativa alternativa

In cadrul acestui atelier participantii se familiarizeaza cu tehnica inovativa a cusutului pe tabla. Printre beneficiile participarii la acest atelier se numara dezvoltarea motricitatii fine si explorarea laturii creative.

In cadrul atelierului exersam intr-un mod creativ mestesugul artei cusutului traditional, si nu oricum ci pe tabla perforata. Cei care participa la atelier isi folosesc imaginatia si cos ceva ce le face placere (poate fi un model traditional sau doar o floare, un nume, o casa, sau orice altceva).

Este incurajata exprimarea libera a emotilor si trairilor prin arta cusutului, realizandu-se in acelasi timp o apropiere de valori si traditii.

2. Atelier creativ “Personalitatea in culori si forme”

Mestesugul artei cusutului a fost dus mai departe prin colaborarea noastra cu Centrul de Psihologie Creativa .

Parte din Campania de constientizare “Parinti si copii timp de calitate impreuna”, atelierul “Personalitatea in culori si forme” este o experienta de invatare atat pentru copii cat si pentru parinti.

In timp ce copiii cos pe table perforate orice ii indeamna imaginatia psihologii Centrului observa cu atentie alegerile si comportamentul micilor mestesugari, iar parintii primesc recomandari personalizate de la acestia despre personalitatea copilului functie de alegerile facute.

Este o ocazie unica in care copiii isi exprima emotiile prin arta cusutului, isi dezvolta motricitatea fina , iar parintii primesc ghidaj de specialitate privind parcursul evolutiv al copilului conform etapei de dezvoltare actuala.

Va invitam sa urmariti mai jos imagini de la unul dintre atelierele “Personalitatea in culori si forme” sustinute la showroomul Metal Creativ
https://www.youtube.com/watch?v=099L73xj010&feature=youtu.be

Materialele folosite la ateliere sunt alese cu grija, nu sunt toxice si nu pun in pericol viata sau sanatatea participantilor. Atelierele se desfasoara in cadrul scolilor si gradinitelor dar si in cadrul diverselor evenimente organizate.

Te rugam scrie-ne cateva date de contact in formularul de contact de mai jos si te vom contacta cat mai curand posibil.

  Nume (Obligatoriu)

  Email (Obligatoriu)

  Telefon

  Observatii

  Newsletter

  Cere oferta
  personalizata
  Cere oferta personalizata