Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Tabla corten utilizata pentru placare pereti living

Tabla Corten este ideala pentru acoperirea si decorarea peretilor, care vor deveni punctul de atractie al casei tale.

Daca iti plac interioarele care respira unicitate si indrazneala, varianta placarii unui perete cu tabla corten este pentru tine. Un designer priceput va sti sa combine stiluri, modele, texturi si culori pentru a-ti oferi acea casa cu design interior indraznet, care sa te reprezinte.

placare pereti cu tabla Corten

Pentru a utiliza cat mai bine potentialul sau decorativ, solutiile trebuie studiate pentru a imbunatati contrastele intre vechi si modern sau intre diferite texturi si culori.

In living decorarea unui singur perete poate fi o idee castigatoare. Caz in care ceilalti pereti trebuie sa fie in contrast, ceea ce iti permite sa te joci cu diferite stiluri.

Pentru proiectul realizat alaturi de Vizualist prinderea foilor de tabla corten pe perete a fost facuta prin prinderi mecanice.

Tabla Corten este o tabla special creata si dezvoltata la origine pentru constructia de poduri si zgarie-nori datorita incredibilei sale rezistente. Folosita la interior, tabla corten trebuie tratata inainte cu solutiile de activare a ruginii si sigilarea suprafetei.

„Metalele arhitecturale sunt o lume care nu a fost bine explorata” este de parere arhitectul Lou Krupnick.

Versatilitatea peretilor Corten ii face adaptabili diferitelor stiluri de mobilier si asigura un efect atemporal.

Metalul face incursiuni serioase in proiectele de amenajarea interioara. Aceasta tendinta a parcurs un drum lung pentru alungarea perceptiei ca metalul este rece, rigid si inadecvat pentru a fi folosit in spatiile interioare.

Corten-ul este un aliaj de otel al carui finisaj de rugina inlatura nevoia vopsirii si a mentenantei periodice.

In afara placarilor, tabla corten are ai alte utilizari: masti decorative, scari si balustrade, jardiniere, panouri de gard.

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro

 

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata