Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Usi decorative din tabla expandata

Usi decorative din tabla expandata realizate, la comanda, conform specificatiilor clientului. Tabla expandata confera un joc de umbra si lumina in functie de unghiul de patrundere a razelor solare.

Utilizarea tablei expandate nu este limitata la spatiile publice, cum ar fi centrele comerciale, hotelurile sau cladirile de birouri. Datorita aspectului sau modern tabla expandata poate fi integrata cu succes in propria locuinta.

Clientul nostru si-a dorit niste usi decorative care vin montate in fata unor polite. Sina de glisare permite usilor sa fie usor manevrate.

panouri decorative din tabla expandata

Materiale utilizate pentru realizarea de usi decorative din tabla expandata:

  • tabla expandata;
  • profile din otel;
  • sina de glisare.

Dupa executie panourile din tabla expandata au fost vopsite in camp electrostatic – culoare RAL 8023, conform paletarului RAL K7 Classic. Pe langa rezistenta mecanica pe care o ofera acest tip de vopsire, paleta larga de culori este un avantaj.

De asemenea, pentru aceeasi locuinta am realizat din tabla expandata un panou care mascheaza tabloul electric. Acesta este montat deasupra usei de la intrare.

panou tabla expandata pentru mascare tablou electric

Ce avantaje are tabla expandata?

Rezistenta excelenta si flexibilitatea de utilizare face ca acest tip de tabla metalica sa fie un produs solid şi robust, care isi pastreaza calitatea cu trecerea timpului.

Aplicatii ale tablei expandate in interiorul locuintei:

panou balustrade;

– masti calorifer;

– panouri delimitare zone de lucru;

panouri decorative;

– mobilier.

Cum se obtine tabla expandata?

Ruloul de tabla metalica este taiat si intins dintr-o singură miscare, prin urmare nu exista resturi generate in procesul de fabricatie la rece. Materia prima este prelucrata de pana la cinci ori, in functie de modelul si dimensiunea tablelor dorite.

Toate produsele executate de Metal Creativ sunt personalizate, fiind adaptate la nevoile spatiului tau.

Experienta dobandita in lucrul cu metalul ne permite sa va oferim indrumare de la proiectare pana la montaj.

Pentru o oferta de obiecte personalizate din metal, te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Galerie foto

Cere oferta
personalizata