Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Balustrada din tabla perforata design personalizat

Balustrada din tabla perforata design personalizat realizata, la comanda, conform model dorit de client.

MOMENTAN ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Majoritatea clientilor nostri ne solicita produse custom made cu un design distinctiv. Datorita faptului ca realizam balustradele pe comanda, iti poti alege un model care se armonizeaza perfect cu stilul casei tale.

balustrada din tabla perforata design personalizat

Exista o mare diversitate de modele atunci cand vorbim despre o scara moderna. Aceasta se poate transforma intr-un adevarat punct de atractie al casei tale.

Spre deosebire de alte materiale utilizate pentru balustrade, otelul are o mai buna rezistenta.

Decupajele tablei permit trecerea luminii, ceea ce constituie un avantaj pentru orice spatiu.

Materiale utilzate pentru balustrada din tabla perforata design personalizat:

tabla din otel 6 mm;

– mana curenta realizata din teava rectangulara otel 40 x 20 mm.

Operatiuniile pentru producerea balustradei au inclus: perforarea tablei cu ajutorul lasarului, sudare, polizare si vopsire in camp electrostatic.

Culoare balustrada RAL 9003 texturat.

Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Acest tip de vopsire prezinta avantaje importante precum: rezistenta la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si rezistenta la conditiile meteo.

panou balustrada din tabla debitata pe laser

Debitarea tablei cu laser asigura o calitate superioara, contururile complexe raman netede si fara bavuri dupa debitare. In majoritatea cazurilor, nu mai este necesar un proces laborios de prelucrare ulterioara.

Astfel se pot obtine desene interesante ca aspect. Putem realiza de la frunze si flori, la diverse forme geometrice toate realizate cu precizie din metal.

Cu ajutorul acestui instrument pot fi debitate table de grosimi foarte diferite, de la 0,5 până la peste 30 de milimetri.

Ofertele de pret se realizeaza personalizat, de aceea te rugam sa ne transmiti o cerere de oferta pe email la office@metal-creativ.ro.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata