Soseaua Morarilor No.1, Sector 2, Bucharest office@metal-creativ.ro

Masti calorifer RAL 1036

Masti calorifer RAL 1036 realizate, la comanda, din tabla decupata.

Radiatoarele joaca un rol esential in mentinerea confortului termic in lunile friguroase. Designul lor standard adesea nu se aliniaza insa cu estetica moderna a locuintelor.

Un beneficiu notabil al folosirii unei masti pentru calorifer este capacitatea de a valorifica integral partea superioara a acestuia.

Crearea unei masti pentru calorifer din tabla decupata este o solutie eleganta si practica pentru a ascunde radiatoarele vechi sau neestetice. Ofera in acelasi timp un plus de stil interiorului locuintei.

Designul unei masti pentru calorifer, din tabla decupata, variaza in functie de preferintele personale, stilul interiorului si necesitatile specifice ale spatiului.

masca calorifer tabla decupata

Poti alege modele de la cele simple si minimaliste, pana la ornamente elaborate si complexe. Exista posibilitatea personalizarii la un nivel inalt. Selectarea modelului potrivit implica luarea in considerare a dimensiunilor caloriferului si a efectului vizual dorit.

Caracteristi masti calorifer RAL 1036:

– material: tabla din otel, grosime 1.5 mm;

– prelucrari: debitare pe CNC si ambutisare;

– finisaj: vopsire in camp electrostatic culoare RAL 1036.

Vopsirea in camp electrostatic ofera un aspect estetic deosebit, dar si o protectie superioara impotriva coroziunii. Asigura durabilitatea produsului pe termen lung si ofera o gama variata de culori.

Suprafata metalica este usor de curatat si mentinut. Necesita doar stergere regulata pentru indepartarea prafului sau a altor particule.

Adaptabilitatea si versatilitatea tehnicii CNC o fac ideala pentru proiecte de design interior unde calitatea si estetica sunt de o importanta capitala. Ofera o solutie durabila si atractiva pentru imbunatatirea aspectului radiatoarelor.

masca decorativa pentru radiator

Integrarea mastilor decorative din tabla decupata in designul interior transforma orice spatiu intr-unul unic si expresiv. Aceste elemente sunt o dovada a modului in care tehnologia moderna de prelucrare a metalului poate fi utilizata pentru solutii personalizate de design.

Fiecare comanda este analizata in detaliu, asigurandu-ne ca rezultatul final corespunde asteptarilor tale.

Andrei – Manager productie iti poate oferi detalii tehnice, la telefon 0753.124.722.

Iti asteptam cererile la office@metal-creativ.ro.

 

Galerie foto

Cere oferta
personalizata